Maailman 166. rikkain henkilö ja meksikolainen miljardööri ilmoittaa 10% nestesalkusta Bitcoinissa

19. November 2020

Maailman 166. rikkain henkilö ja Meksikon toiseksi rikkain mies, Ricardo Salinas Pliego, sanoi, että 10% hänen likvideistä salkuistaan ​​on Bitcoinissa.
Tolu Ajiboye, kirjoittanut Tolu Ajiboye, 18. marraskuuta 2020, News

Ricardo Salinas Pliego, Meksikon toiseksi rikkain mies, on sijoittanut 10% likvideistä salkuistaan ​​Bitcoiniin. Pliego, joka on myös maailman 166. rikkain henkilö, julkaisi 17. marraskuuta videon Twitter-sivullaan. Latinalaisessa maassa otetusta videosta kävi ilmi, että pankit heittivät Venezuelan bolivareilla täytettyjä roskasäkkejä. Pliego lisäsi:

„Aluksi Bitcoinista jaan videon, joka on otettu Latinalaisessa maassa, jossa pankit heittävät rahaa roskiin (paperiraha ei ole mitään arvossa), minkä vuoksi on aina hyvä hajauttaa sijoitussalkkumme. Tämä on inflaation pakkolunastus. „

Pian sen jälkeen maailman 166. rikkain henkilö julkaisi toisen tweetin, jossa suositeltiin kirjaa „BITKOINIMALLI“. Hän sanoi, että kirja auttaisi ihmisiä ymmärtämään Bitcoinia ja kuinka kuningasraha suojaa kansalaisia ​​“hallituksen pakkolunastuksilta“. Sitten hän julisti:

„Joo. Minulla on 10% likvideistä salkustani sijoitettu. “

Useat kryptoinvestoijat, kuten Krakenin Dan Held, reagoivat Pliegon twiittiin sanoen, että „institutionaalinen lauma painaa“.

Lisäksi miljardööri ja Grupo Salinasin perustaja totesivat, että 90% hänen likvideistä salkkuistaan ​​on sijoitettu jalometallikaivoksiin. “

17. marraskuuta Bitcoin nousi uuden vuoden 2020 korkeimmalle tasolle 18 000 dollariin. BTC: n markkina-arvo on yli 333 miljardia dollaria, ja se on tällä hetkellä noussut 4,79% 17969,48 dollariin.